Khas untuk anda yang nak mulakan bisnes secara online tanpa perlu simpan stok..

MyMarket Sedang Mencari Agent Yang Serius Nak Jana Income Konsisten Setiap Bulan!

HQ dah sediakan sistem yang lengkap untuk bantu agent buat jualan dengan lebih mudah.

Platform Terkini Jual Beli Barang Basah Secara Online Mudah Selamat Segar

Anda Ada Masalah Ini Sekarang?

#1 pendapatan terjejas teruk akibat dari masalah ekonomi.

Tak kira yang buat bisnes atau bekerja, pasti akan rasa terkesan dengan kejatuhan ekonomi negara hari ini. Dulu income dah stabil, tiba-tiba hilang sekelip mata je! Sedih..

#2 tak mampu nak bayar hutang yang banyak.

Buat duit hanya untuk bayar hutang saja. Langsung tak ada simpanan! Sampai bila nak hidup hanya untuk berhutang!?

#3 tak cukup duit nak sara kos hidup yang semakin meningkat.

Pening kepala.. stress.. geram.. sebab tak mampu nak simpan duit setiap bulan! Lepas dapat duit je, terus habiskan untuk keperluan hidup! 

#4 masih menganggur dan sedang mencari peluang bisnes.

Dah cuba pergi banyak interview tapi masih tak dapat kerja. Akhirnya terpaksa cuba berniaga sendiri tanpa ada ilmu yang betul. 

#5 dah jual pelbagai jenis produk, tapi masih tak nampak hasil.

Semalam jual produk A, hari ni jual produk B, esok pula jual produk C.. tapi satu pun tak terjual. Habis masa dan tenaga macam tu je. Huhu..

#6 dibuang kerja, terpaksa buat bisnes untuk teruskan hidup.

Dulu dapat gaji setiap bulan, sekarang dah tak ada. Jadi terpaksa mula bisnes dari bawah sebab tak ada langsung pengalaman menjual produk. 

Jangan give up! Anda masih ada peluang untuk tambah rancak mantap jana cipta income dan mulakan bisnes bersama MyMarket..
Alhijrah

Jom Kenali MyMarket..

MyMarket mula ditubuhkan pada 2014. Syarikat ini terlibat secara aktif dalam pemprosesan dan pembungkusan produk segar dan pasaran basah di bandar Kangar, Perlis dan diuruskan oleh usahawan wanita Bumiputera.

MyMarket menjual makanan basah seperti makanan laut, daging dan ayam, buahan-buahan segar dan sayur-sayuran melalui laman web e-dagang.

MyMarket adalah platform pertama yang menyediakan servis penghantaran makanan basah kepada rumah pelanggan.

6 Kelebihan Produk MyMarket Yang Wajib Anda Tahu.

#1 BARANG BASAH SIAP PROSES

Package barang basah yg telah siap dibersihkan dan dihantar terus kepada pelanggan dengan harga yg sgt berbaloi.

#2 BANYAK PILIHAN

Terdapat pelbagai pilihan package mengikut kesesuaian pelanggan.

#3 PACKAGING CANTIK

Didatangkan didalam pack yang mudah disimpan di dalam peti sejuk.

#4 MESRA PENGGUNA

Produk yang sangat membantu wanita bekerjaya dalam nak menyediakan makanan dengan pantas dan cepat..maklum la..dah siap bersiang dan dah dibersihkan..Cuma bwk keluar dari freezer ja time nak masak..

#5 SAME DAY DELIVERY

Tak perlu tunggu esok untuk dapat barang basah anda

#6 PRODUK UNIK & KEPERLUAN ASAS

Produk keperluan asas yg senang sgt nak jual.

Apa Kata Pengguna Yang Dah Cuba Servis MyMarket?

Kami sentiasa ambil berat dengan feedback dari pelanggan untuk menilai prestasi servis MyMarket.

Alhamdulillah, Ramai Yang Berpuas Hati dengan servis MyMarket!

Mudah & Cepat! Pelanggan hanya order dari website, tunggu je rider yang hantar terus ke pintu rumah mereka..

Kenapa Anda Perlu Daftar Sebagai Agent MyMarket?

Masih Ragu-Ragu? Cuba Dengar Dulu Perkongsian dari Agent MyMarket..

Mereka dah jana income yang lumayan! Tak perlu simpan stok pun!

Berapa Pelaburan Anda Untuk Join Sebagai Agent MyMarket?

Anda hanya perlu bayar sekali tapi dapat income berkali-kali!

Ini Yang Anda Akan Dapat Lepas Anda Signup & Jadi Agen Sah Mymarket:

table

Semua yang anda bakal dapat ini bernilai lebih RM2,000! Tapi untuk tempoh terhad..

Hanya RM399 Sahaja!

AMARAN! Peluang ini terhad! Pendaftaran agent akan ditutup selepas kuota penuh!

Pilih Pakej Sekarang!

PAKEJ AGENT

Complete System
RM 399 Lifetime
  • Komisen: 10% (Self Order)
  • Komisen: 7% (Affiliate)
  • Unique Affiliate link
  • Boleh recruit downline – dropship
  • Overriding Commission Dropship
  • Online Marketing Kit
  • Group Coaching with founder
  • Group Support Agen
  • Berpeluang utk Upgrade jadi Leader
WORTH-IT!

PAKEJ DROPSHIP

Basic System
RM 199 Lifetime
  • Komisen: 7% (Self Order)
  • Komisen: 5% (Affiliate)
  • Unique Affiliate link
  • Group Support Dropship
  • Online Marketing Kit

Contact Us

MyMarket2u Sdn Bhd
7-1, Jalan Pegaga B U12/B, Seksyen U12,
40170 Shah Alam, Selangor.